Jedeme k Vám se zdravou výživou!

FIT OÁZA MARTINA s.r.o.

Kaznějov 566,
Kaznějov 331 51
fit-oaza@email.cz
Bc.Martina Jílková 704 797 360
objednávky a info 704 796 765
IČO: 06208797
Bankovní spojení : 103330002/5500
fit-oaza@email.cz

Máte nějaké oblíbené jídlo? Podělte se o něj s námi !

výborné jídlo

Vlasta 07.09.2021
Jídlo je všechno moc dobré - přehlídka chutí výborně sladěných :o) a dnes mi nejvíc chutnal zeleninový salát s pohankou a sýrem - úžasný....a včera zase rýžové těstoviny s dýňovým pyré, šunkou a sýrem.A to pečivo, pokaždé čerstvě napečené... díky!

skvělé jídlo

Vlasta 18.06.2021
úžasné jsou pomazánky a nejvíc mi chutnal osvěžující ovocný puding - fakt bomba. Díky

Mňamka

Pavla 18.04.2021
Dobrý den,
musím poděkovat skvělému týmu za velmi dobrou a kvalitní stravu, také dovozu, vždy bylo na určeném místě. Opravdu mi chutnalo, ale manželovi po ochutnavce ne, ačkoliv by kila shodit potřeboval. Prý ryba pasirovana přes prase je stravitelná

Všem doporučuji.

Alena z Plzně 31.03.2021
Zkoušela jsem více dodavatelů krabičkového stravování. Bezkonkurenčně je Fit oáza Martina nejlepší, nejchutnější. Za 3 měsíce 5 kilo dole. Pečivo je úžasné, vždy jsem se těšila na svačinové placičky. Jestli váháte a vybíráte dodavatele, tak určitě vyberte zde. Přeji hodně dalších spokojených strávníků. Děkuji

Pochvala

Holá 28.01.2021
Moc děkuji za skvělé a velmi chutné jidlo.Sladke byla dokonalost a pomazánky úchvatne.Ještě jednou děkuji a už se těším na příště.

Naprostá spokojenost

Iveta 20.07.2020
již od ledna odebírám zdravou stravu a jsem jedním slovem nadšená.Jidla sou nápaditá,výborné ochucená a neopakují se což si myslím,že musí být hrozně těžké.Smekam před celým Teamem a jen tak dál!!!Chtěla bych poděkovat a vstřícnost a ochotu vašeho řidiče za každodenní donasku.Moc diky

Naprostá spokojenost

Olga K. 23.06.2020
Musím Fit Oázu jednoznačně pochválit. Veškerá jídla, zejména pak pečivo a koláče na sladko, byly naprosto vynikající. Škoda, že nezveřejňujete recepty :-)
A velmi oceňuji pana řidiče - ochotný, milý a všechno šlo domluvit, nic nebyl problém. Jste skvělý tým.

Pomazánky

Moni Petri 10.06.2020
Děkuji,
tím musím začít.I já se k Vám vracím. Protože jste JEDINÝ, kteří to UMÍ,dát s chutí kila dolů.Miluji vaše pomazánky a jahelné kuličky s ovocem a jogurtem, nebo jahelný pudink...Přála bych si častěji rybu. Například koprovka a bílá ryba je moc dobrá kombinace..Ale ještě jednou děkuji,že není často soja....tu nemusím :-( :-)

Podekovani

Eliska 27.04.2020
Super strava,skvělý servis. Moc ráda se k této stravě vracím; super komunikace i servis !l

100% doporučuji

Jiří Kozmann 26.04.2020
Vynikající jídlo, pokaždé překvapí
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Napište Vaše zkušenosti s námi

Re: Zdravá výživa

klára 20.03.2018
Můžu jen potvrdit,jde to samo,nehoní mě mlsná a vždy si pochutnam.

Re: Zdravá výživa

Milan 23.03.2018
Přidávám se, jídlo skvělé a za necelé 3 měsíce 9kg dole :-)

Pozdrav a poděkování

Jarka 25.02.2018
Zdravím tým Oázy! Moc oceňuji rozmanitost i vyváženost jídla a hlavně skvělé ochucení.Pikantní chuť jídla zahání pokušení mlsat a navíc jsou česnek, cibule, kari, kurkuma a další, které používáte velmi zdravé. Každý den se těším, co bude v krabičkách. Jen tak dál. Moc Vám fandím. Jarka

Hodnocení

Marie Kostkubova 21.02.2018
Dobry den,
jídlo je opravdu překvapivě velice chutné.Jedine proč ale koncim je fakt,ze takřka každý den je v nějakém chodu cesnek.Vim,ze ten jídlo dokáže skvěle ochutit,ale pokud mate každý den fungovat v kontaktu s lidmi,je to takřka nemožné.Kdyz není v pomazance cesnek,je tam cibule,to opravdu nejde. Kdo s tímto ale nemá problem,tak si opravdu velice pochutna.

Recenze

Fit-oáza 02.02.2018
Vážení zákazníci. Tento prostor je vyhrazen k recenzím a hodnocení.
Na běžné otázky využívejte prosím na těchto stránkách formuláře: Napište nám.
Velice děkujeme. Vaše Fit-oáza Martina.

Obedy a vecere

Stanislava Kohoutova 02.02.2018
Je mozme objednat obed a vecere?Rozvazite take do Lini?

Re: Obedy a vecere

Fit- oaza 02.02.2018
Dobrý den, objednat jen obědy a večeře nelze. Hezký den.

Pocet jidel

Aisha 30.01.2018
Dobry den, chci se zepta jestlu je mozne si objednat misto peti jidel jen tri jidla. Pet jidel denne nesnim.
Děkuji za odpověď

Dieta x zdravý životní styl

Jana 29.01.2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se u jídelníčku hlídá nějaká předepsaná energetická hodnota (např. 5000 kJ na den) nebo zda jde "pouze" o sestavení pestrého, zdravého a vyváženého jídla. Předem děkuji za odpověď, J.

Re: Dieta x zdravý životní styl

Fit-oáza Martina 29.01.2018
Dobrý den,
dietou bych naší zdravou stravu nenazývala. Hlavní složku naší výživy tvoří obiloviny, zelenina, ovoce a bílkoviny. Pro nás je důležité udržovat si pestrost, vyváženost a rozmanitost jídelníčku. Každý den dbáme, aby skladba všech pěti pokrmů byla vyvážená, zasytila naše zákazníky a dodala jim energii. Energetická hodnota samozřejmě opomenuta není, ale není prioritní. Nejdůležitější je kvalita obsažených živin v jednotlivých pokrmech a jejich kombinace. Pro konzultaci nás můžete kontaktovat na tel.č. 704 797 360.
S práním hezkého večera Fit-oáza Martina.
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>