Jídelníček



Jídelníček 10.11. – 14.11. 2025

Pondělí

· Sýrovo - rukolová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Řepná sušenka s mákem (mléko)

· Kuřecí maso v celerové omáčce, semolinové těstoviny (mléko, celer, lepek - semolina)

· Zeleninový salát s jogurtovou zálivkou (mléko)

· Cizrnovo – rajčatové kari s kokosovým mlékem, parboiled rýže

Úterý

· Jablečný koláč s drobenkou (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Vaječnice se zeleninou, celozrnné pečivo (mléko, vejce, lepek – celozrnná pšeničná mouka, žitná mouka)

· Krůtí maso v krémové omáčce z kořenové zeleniny, rýžové těstoviny (celer, mléko)

· Zeleninová polévka (celer)

· Zapečené flíčky se šunkou a sýrem, zelenina (mléko)

Středa

· Dýňová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Ovesná kaše se švestkami (mléko)

· Hovězí karbanátek, bramborovo – cuketový gratin (mléko)

· Kukuřičná placička (mléko)

· Fazolová směs s grilovanou hlívou ústřičnou, celozrnná bulka (lepek – celozrnná pšeničná mouka, žitná mouka)

Čtvrtek

· Cuketový perník (mléko)

· Pomazánka z červené čočky, celozrnné pečivo (lepek – žitná, celozrnná pšeničná mouka)

· Kuřecí maso na červeném víně, špalda s petrželkovým pestem (lepek – špalda)

· Bramborová polévka (celer)

· Čínské nudle se zeleninou, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem

Pátek

· Šunková pomazánka, celozrnné pečivo (lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Skořicová sušenka (mléko)

· Krůtí čevabčiči, pečené brambory, jogurtový dip (mléko)

· Cibulový koláč (mléko)

· Bulgurová směs se zeleninou a kapustou (mléko)

Jídelníček sestavila - Bc. Martina Jílková


Jídelníček 03.11. – 07.11. 2025

Pondělí

· Kukuřičná pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Ovesná kaše se skořicí a pečenými jablky (mléko)

· Kuřecí maso v mrkvi, celozrnný vdolek (lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Pórková polévka

· Černá čočka se zeleninou, salát z kysaného zelí

Úterý

· Švestková sušenka (mléko)

· Sýrovo - hrušková pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Krůtí maso v omáčce ala ptáčci naruby, parboiled rýže (vejce)

· Listový salát s bylinkovým dipem (mléko)

· Brokolicovo – květákový karbanátek, šťouchané brambory

Středa

· Pomazánka z pečené kořenové zeleniny, celozrnné pečivo (mléko, celer, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Ovocný koláč (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Hovězí maso v hořčično – pepřové omáčce, rýžové těstoviny (hořčice)

· Cizrnový salát se zeleninou (mléko)

· Zeleninová směs se sójovým masem a fazolemi, jasmínová rýže (sója)

Čtvrtek

1. Jahelný dezert s ovocem a jogurtem (mléko)

2. Papriková pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – žitná, celozrnná pšeničná mouka)

3. Kuřecí maso se špenátem, bramborový knedlík (mléko, lepek – pšeničná mouka)

4. Zeleninová polévka (celer)

5. Těstoviny se zeleninou, tuňákem, žampiony a sýrem (mléko, ryba)

Pátek

· Sýrová pomazánka, celozrnné pečivo (lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Kakaový pudink s ovocem (mléko)

· Pečené kuře, šťouchané brambory, ďábelská omáčka (mléko)

· Celozrnná pizza se šunkou a sýrem (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

· Bulgurová směs s hráškem, kukuřicí a uzenou paprikou (mléko, lepek - bulgur)

Jídelníček sestavila - Bc. Martina Jílková