Jedeme k Vám se zdravou výživou!

FIT OÁZA MARTINA s.r.o.

Kaznějov 566,
Kaznějov 331 51
fit-oaza@email.cz
Bc.Martina Jílková 704 797 360
objednávky a info 704 796 765
IČO: 06208797
Bankovní spojení : 103330002/5500
fit-oaza@email.cz

Máte nějaké oblíbené jídlo? Podělte se o něj s námi !

Naprostá spokojenost

Iveta 20.07.2020
již od ledna odebírám zdravou stravu a jsem jedním slovem nadšená.Jidla sou nápaditá,výborné ochucená a neopakují se což si myslím,že musí být hrozně těžké.Smekam před celým Teamem a jen tak dál!!!Chtěla bych poděkovat a vstřícnost a ochotu vašeho řidiče za každodenní donasku.Moc diky

Naprostá spokojenost

Olga K. 23.06.2020
Musím Fit Oázu jednoznačně pochválit. Veškerá jídla, zejména pak pečivo a koláče na sladko, byly naprosto vynikající. Škoda, že nezveřejňujete recepty :-)
A velmi oceňuji pana řidiče - ochotný, milý a všechno šlo domluvit, nic nebyl problém. Jste skvělý tým.

Pomazánky

Moni Petri 10.06.2020
Děkuji,
tím musím začít.I já se k Vám vracím. Protože jste JEDINÝ, kteří to UMÍ,dát s chutí kila dolů.Miluji vaše pomazánky a jahelné kuličky s ovocem a jogurtem, nebo jahelný pudink...Přála bych si častěji rybu. Například koprovka a bílá ryba je moc dobrá kombinace..Ale ještě jednou děkuji,že není často soja....tu nemusím :-( :-)

Podekovani

Eliska 27.04.2020
Super strava,skvělý servis. Moc ráda se k této stravě vracím; super komunikace i servis !l

100% doporučuji

Jiří Kozmann 26.04.2020
Vynikající jídlo, pokaždé překvapí

Doporučuji

Denisa 05.03.2020
Spokojenost, vřele doporučuji! Úžasná komunikace, dobré jídlo, po měsíci se cítím plna energie a dole mám 5 kg

Hodnocení

Lucie 19.11.2019
Dobrý den!!!Chtĕla bych Vám Všem celému týmu Fit Oázy moc podĕkovat za super lahodná a poživatelná jídla,kdy se opravdu každý následující den tĕším podívat se do taštičky,co mĕ čeká za dobroty a užít si gurmánské pochoutky krabičkové diety

8kg za 2 měsíce

Marta Jungová 09.11.2019
Díky této firmě jsem za dva měsíce zhubla neuvěřitelných 8kg . A to problémy s obezitou mám již několik let. Má váha se dostala až na 104kg. Byla jsem na konzultaci na obezitologii, jídelníček který jsem tam obdržela byl pro mě časově i finančně nedostupný. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet krabickovou dietu od Fit Oáza. 5 jídel na celý den vyjde na 260kč , v jídlech jsou kvalitní zdravé potraviny. Každý den je jedno sladké jídlo, k obědu každý den maso (i hovězí) , každý den teplá večeře. Jídlo je chuťově velmi dobré (mě nejvíce chutnají polévky) . Vůbec nemám pocit hladu, ani chutě na něco jiného. Velká výhoda je i to, že jídla v krabičkách jsou uzavřena tak, že se nemohou vylít, takže je můžete dát do batohu (tašky) a vzít jí kamkoli. Nyní mám 96kg .

Výborné !!

Dáša 01.11.2019
Bože, jak já se k Vám stále ráda vracím !! Zase nové recepty , já jsem za ty roky snad nejedla stejné jídlo , jak to děláte ? ! :-) Přeji Vám hodně spokojených zákazníku a nám všem dobrou chuť !

SKVELE

Helca a Michal 27.08.2019
Moc dekujeme za super jidlo,skvely mesic,pomazanky jsou luxusni,sladke snidane bozi a vse ostatni vcetne dodavky jidla na jednicku,jen tak dal,at se vam dari.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Napište Vaše zkušenosti s námi

Spokojenost

Zdenka 24.07.2018
Také se přidávám jako spokojený strávník.Byla jsem s Vámi čtyři měsíce,naučila jsem se správně stravovat a pak jsem na tři týdny vynechala a zjistila jsem,že mi více vyhovuje strava od Vás...mám hotovo,nemusím nic nakupovat, vařit a ještě mi to chutná.Cítím se skvěle,kila šla dolů...co víc si přát.Děkuji všem za výbornou přípravu jídla a ostatním za skvělý servis až domů.Přeji Vám stále tak spokojené zákazníky jako jsem já.

3. týden

Míša a Honza 24.07.2018
Jediné hodnocení, které dokážeme napsat je, že jsme absolutně spokojení. Za téměř 3 týdny jsme každý našli jen jedno jídlo, které nám nevyhovovalo (u manžela jahelný pudink, já si nepochutnala na pomazánce s brokolicí a cuketou). Všechna další jídla byla velmi chutná, nápaditá a plná zeleniny nebo ovoce. Nechybí nám vůbec nic, ač jsme měli obavy z menšího množství masa než jsme dosud jedli. První dva dny jsem bojovala s porcemi já - zdálo se mi toho málo, ale velmi rychle jsem si zvykla. Manžel má do dnes naopak pocit, že nedělá nic jiného, než jí a že toho má moc :-D
Rozvážka probíhá naprosto bezchybně, servis od vás Jílkovi je opravdu dokonalý.
Děkujeme a těšíme se na další týdny s vaší stravou!

Poděkování a doporučení

Jana Kupcová 28.06.2018
Chtěla bych poděkovat majitelům a všem zaměstnancům firmy za příjemné tři měsíce strávené s jejich "krabičkami". Jídla byla velice chutná a pestrá, jednání vždy vstřícné a jako bonus navíc - za tři mědíce 12 kg dole. Teď na letní měsíce "krabičky" přeruším z důvodu dovolené. Ale určitě se k nim brzy vrátím. Mohu jedině všem budoucím zájemcům doporučit.

Poděkování a pochvala

Alena a Míra 09.06.2018
Děkujeme za opravdu pestrou stravu, kterou si normálně nedopřejeme. Jídla jsou chutná se spoustou zeleniny. Vždycky jsme mile překvapeni, co všechno se dá uvařit i z netradičních surovin. Výborné jsou všechny pomazánky, na které se už pokaždé těšíme. Komunikace je výborná. Nikdy není problém se na čemkoli domluvit. Pan Jílek je velmi slušný a vstřícný. Držíme palce, ať se vám daří a máte spoustu spokojených strávníků jako jsme pokaždé my.

Doporučení

Milan 08.06.2018
Mohu jedině doporučit, jídla jsou velmi chutná ( odebírám téměř půlku roku a zatím se mi stalo pouze snad třikrát, že by mi něco nechutnalo ), obdivuju co se dá všechno vymyslet, nemám pocit, že by se něco pravidelně opakovalo. Cítím se líp a za 5 měsíců mám dole cca 15 kg

Naprostá spokojenost !

Jana Němečková 31.05.2018
Ráda bych poděkovala rodině Jílkových za skvělý servis velmi chutných a pestrých jídel. Absolutně spolehlivá firma !!! Majitelé ochotní, příjemní a vždy připraveni maximálně vyhovět.

Pochvala a poděkování!!!

Lucie S. 27.05.2018
Velice děkuji za skvělou zkušenost se zdravým stravováním! Původně jsem chtěla měsíc jako "jarní očistu" a byly z toho měsíce 3

Skvělé

Jana Plzeň 03.05.2018
Zdravím Fit oazu Martina. Jsem u Vás třetí měsíc, ačkoliv jsem měla v plánu jen měsíc. Vaše menu je úžasné a cítím se skvěle . Mrzí mne teď recenze kterou jsem četla. Nevěřím a hlavně po zkušenostech s Vámi, že ta paní je schopna objektivního myšlení. I já musím počítat s vaším dorucenim a chápu, že by si měl vždy zákazník domluvit nestandardní doručení.
Ale toto nechci řešit ale spíše poděkovat za ochotu se kterou se u vás potýkám.

ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Ranglová S. 02.05.2018
Neskutečná arogance a drzost.. Nerespektovali moji práci ( práce v nepřetržitém provoze čili neustálé střídání směn), které nakonec vygradovalo k vrácení peněz na účet. Bylo mi řečeno, že zákazníků je dost a raději si to vyplní někým spolehlivým. Přičemž platila jsem na celý měsíc dopředu a bylo mi vráceno o tři dny méně ( 690 kč) . Čím jsem si jistá jelikož jsem si zapsala začátek diety a poté úbytky váhy do kalendáře. Doteď jsem nepochopila proč neuvádí nutriční hodnoty jako je to jinde a proč mi nebylo nikdy zodpovězeno, když jsem se o tyto informace zajímala.. Jednání otřes. Nikdy více

Re: ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Fit Oáza Martina 02.05.2018
Zdravím Vás slečno Kubešová,
bohužel musím reagovat na Vaši recenzi.
Každý, kdo pracuje na směny nám to dává vědět.
Na čase se lze domluvit, ale rozhodně to nefunguje, že k Vám přijede řidič, kterému sdělíte, že jste v Liberci a že jídlo má přivézt za Vámi, nebo ho dát bezdomovcům. Řidič Vám dokonce navrhl, že Vám domluví odběrné místo na benzíně 500m od Vašeho bydliště. Vaše reakce zněla, že to nepřipadá v úvahu. Na to následující den opět nereagujete na několikanásobné volání, kdy se ozvete po několika hodinách s otázkou: "kde mám jídlo"...
.
Teď k penězům.
Platila jste nám 20 dní ( 4600 KČ )
Vráceno Vám bylo 2300 KČ
Dokonce jsme Vám proplatili i pondělní jídlo pro "bezdomovce"
Krásný den přejeme
Fit Oáza
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>