Jedeme k Vám se zdravou výživou!

FIT OÁZA MARTINA s.r.o.

Kaznějov 566,
Kaznějov 331 51
fit-oaza@email.cz
Bc.Martina Jílková 704 797 360
objednávky a info 704 796 765
IČO: 06208797
Bankovní spojení : 103330002/5500
fit-oaza@email.cz

Máte nějaké oblíbené jídlo? Podělte se o něj s námi !

Podekovani

Eliska 27.04.2020
Super strava,skvělý servis. Moc ráda se k této stravě vracím; super komunikace i servis !l

100% doporučuji

Jiří Kozmann 26.04.2020
Vynikající jídlo, pokaždé překvapí

Doporučuji

Denisa 05.03.2020
Spokojenost, vřele doporučuji! Úžasná komunikace, dobré jídlo, po měsíci se cítím plna energie a dole mám 5 kg

Hodnocení

Lucie 19.11.2019
Dobrý den!!!Chtĕla bych Vám Všem celému týmu Fit Oázy moc podĕkovat za super lahodná a poživatelná jídla,kdy se opravdu každý následující den tĕším podívat se do taštičky,co mĕ čeká za dobroty a užít si gurmánské pochoutky krabičkové diety

8kg za 2 měsíce

Marta Jungová 09.11.2019
Díky této firmě jsem za dva měsíce zhubla neuvěřitelných 8kg . A to problémy s obezitou mám již několik let. Má váha se dostala až na 104kg. Byla jsem na konzultaci na obezitologii, jídelníček který jsem tam obdržela byl pro mě časově i finančně nedostupný. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet krabickovou dietu od Fit Oáza. 5 jídel na celý den vyjde na 260kč , v jídlech jsou kvalitní zdravé potraviny. Každý den je jedno sladké jídlo, k obědu každý den maso (i hovězí) , každý den teplá večeře. Jídlo je chuťově velmi dobré (mě nejvíce chutnají polévky) . Vůbec nemám pocit hladu, ani chutě na něco jiného. Velká výhoda je i to, že jídla v krabičkách jsou uzavřena tak, že se nemohou vylít, takže je můžete dát do batohu (tašky) a vzít jí kamkoli. Nyní mám 96kg .

Výborné !!

Dáša 01.11.2019
Bože, jak já se k Vám stále ráda vracím !! Zase nové recepty , já jsem za ty roky snad nejedla stejné jídlo , jak to děláte ? ! :-) Přeji Vám hodně spokojených zákazníku a nám všem dobrou chuť !

SKVELE

Helca a Michal 27.08.2019
Moc dekujeme za super jidlo,skvely mesic,pomazanky jsou luxusni,sladke snidane bozi a vse ostatni vcetne dodavky jidla na jednicku,jen tak dal,at se vam dari.

Klobouk dolů

Olina 20.07.2019
Zkusila jsem jídlo 3 týdny před dovolenou a jsem nadšená. Určitě se vrátím.

Vyborne jidlo

Hanka 13.06.2019
Fit Oaza Martina výborné, jídlo naprosto skvělé, vždycky se moc těším na další den, moc děkuji

Super,doporučuji !!

Š. Šlesingerova 24.04.2019
Za mě naprostá spokojenost,jak s jídlem tak s domluvou a rozvozem!! Děkuji
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Napište Vaše zkušenosti s námi

Doporučení

Milan 08.06.2018
Mohu jedině doporučit, jídla jsou velmi chutná ( odebírám téměř půlku roku a zatím se mi stalo pouze snad třikrát, že by mi něco nechutnalo ), obdivuju co se dá všechno vymyslet, nemám pocit, že by se něco pravidelně opakovalo. Cítím se líp a za 5 měsíců mám dole cca 15 kg

Naprostá spokojenost !

Jana Němečková 31.05.2018
Ráda bych poděkovala rodině Jílkových za skvělý servis velmi chutných a pestrých jídel. Absolutně spolehlivá firma !!! Majitelé ochotní, příjemní a vždy připraveni maximálně vyhovět.

Pochvala a poděkování!!!

Lucie S. 27.05.2018
Velice děkuji za skvělou zkušenost se zdravým stravováním! Původně jsem chtěla měsíc jako "jarní očistu" a byly z toho měsíce 3

Skvělé

Jana Plzeň 03.05.2018
Zdravím Fit oazu Martina. Jsem u Vás třetí měsíc, ačkoliv jsem měla v plánu jen měsíc. Vaše menu je úžasné a cítím se skvěle . Mrzí mne teď recenze kterou jsem četla. Nevěřím a hlavně po zkušenostech s Vámi, že ta paní je schopna objektivního myšlení. I já musím počítat s vaším dorucenim a chápu, že by si měl vždy zákazník domluvit nestandardní doručení.
Ale toto nechci řešit ale spíše poděkovat za ochotu se kterou se u vás potýkám.

ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Ranglová S. 02.05.2018
Neskutečná arogance a drzost.. Nerespektovali moji práci ( práce v nepřetržitém provoze čili neustálé střídání směn), které nakonec vygradovalo k vrácení peněz na účet. Bylo mi řečeno, že zákazníků je dost a raději si to vyplní někým spolehlivým. Přičemž platila jsem na celý měsíc dopředu a bylo mi vráceno o tři dny méně ( 690 kč) . Čím jsem si jistá jelikož jsem si zapsala začátek diety a poté úbytky váhy do kalendáře. Doteď jsem nepochopila proč neuvádí nutriční hodnoty jako je to jinde a proč mi nebylo nikdy zodpovězeno, když jsem se o tyto informace zajímala.. Jednání otřes. Nikdy více

Re: ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Fit Oáza Martina 02.05.2018
Zdravím Vás slečno Kubešová,
bohužel musím reagovat na Vaši recenzi.
Každý, kdo pracuje na směny nám to dává vědět.
Na čase se lze domluvit, ale rozhodně to nefunguje, že k Vám přijede řidič, kterému sdělíte, že jste v Liberci a že jídlo má přivézt za Vámi, nebo ho dát bezdomovcům. Řidič Vám dokonce navrhl, že Vám domluví odběrné místo na benzíně 500m od Vašeho bydliště. Vaše reakce zněla, že to nepřipadá v úvahu. Na to následující den opět nereagujete na několikanásobné volání, kdy se ozvete po několika hodinách s otázkou: "kde mám jídlo"...
.
Teď k penězům.
Platila jste nám 20 dní ( 4600 KČ )
Vráceno Vám bylo 2300 KČ
Dokonce jsme Vám proplatili i pondělní jídlo pro "bezdomovce"
Krásný den přejeme
Fit Oáza

Re: ROZHODNĚ DOPORUČUJI

Jan Vopat 02.05.2018
Na tento komentař musím reagovat. Narozdíl od nespokojené paní já musím konstatovat že služby FIT OAZA MARTINA jsou na nejvyšší úrovni a s panem Jílkem ml. je vždy perfektní domluva jak v případě platby tak dovozu jídla na smluvené místo popřípadě po domluvě kamkoli jinam. Nikdy mi nebylo řečeno že něco nejde vždy se snaží vyjít zakazníkovi vstříc.

Re: ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Marcela Mannová, Plzeň 17.05.2018
Vážená slečno, že spojujete s touhle firmou slova jako arogance a drzost...absolutně nechápu! Jsem už u nich druhým rokem, super jídlo už tu nebudu hodnotit - spokojenost veliká vládne stále, protože to, že jsem u nich 2 roky hovoří za své. Pracovně vytížená jsem také hodně a někdy se mi stane, že jsem třeba mimo domov, ale samozřejmě počítejme poblíž - lokálně, nemůžu po nich chtít, aby mi vozili jídlo po celé ČR a nikdy není problém mi vyhovět a zařídit to tak a vždy to je s úsměvem..Jsme lidi a musíme se ovšem chtít domluvit. I mě někdy nechali jídlo poblíž na pumpě na Lochotíně, pokud jsme se tak domluvili, nikdy s tím absolutně žádný problém nebyl (a nehledě ze sportovního hlediska - udělat pár kroků navíc se k dietě hodí náramně, to mi věřte :-))). Sladit směnný provoz a rozvoz není žádná legrace a myslím, že tak jako ve všem - ta vstřícnost ke kompromisu musí být oboustranná a věřte, že když tak budete fungovat v životě, tak Vám bude lépe :-) Pěkný den.

Uznaní

Hedvika 28.04.2018
100 % kvalita, 100% přístup a komunikace. Delejte to tak i nadále.
Dekuji moc.

Poděkování.

Helena 26.04.2018
Chtěla bych touto cestou poděkovat manž.Jílkovým za úžasných 7 měsíců po dobu kterých jsem měla možnost ochutnávat každodenně zdravé dobrůtky a také za skvělý servis a příjemnou komunikaci. Všechno u Vás funguje na 100%, naučili jste mne pravidelně a zdravě jíst což celkově přispělo ke zlepšení mého životního stylu a za to Vám patří upřímné poděkování. Bohužel z pracovních důvodů si musím dát krátkou pauzu, ale určitě se k Vám v brzké době opět vrátím a do té doby Vám přeji hodně spokojených zákazníků tak jako jsem byla já.
Helena, Zruč-Senec
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>